Accsys Technologies – Gebouwen

Accoya-hout is een beloftevol (Nederlands) product: FSC-hout met de kwaliteit van hardhout dat tot stand komt via een milieuvriendelijk productieproces. Een uitstekend, duurzaam alternatief dus voor tropisch hardhout dat wereldwijd wordt toegepast. Off the Grid legt diverse projecten in beeld vast.

City Office Venlo

Het nieuwe stadskantoor in Venlo is een heel bijzonder gebouw. Het bevat maar liefst 10.000 m2 zonnepanelen (twee voetbalvelden), 630 werkplekken en is volledig vervaardigd volgens het Cradle to Cradle principe. Dit houdt in dat alle grondstoffen herbruikbaar zijn zonder hun waarde te verliezen.

Wielerbaan Apeldoorn

In Apeldoorn werd met 55 kilometer Accoya hout een nieuwe vloer in de UCI wielerbaan gelegd. Timmerlieden lbevestigden met 300.000 speciale roestvrije spijkers de latten over een lengte van 250 meter en 7 meter breedte.

Renovatie Conradstraat

De Conradstraat is een straat in het centrum van Amsterdam. De straat kreeg in 1983 bekendheid als krakersbolwerk en ook als locatie waar de opnames werden gemaakt voor de film Ciske de Rat. De renovatie met o.a. Accoya kozijnen en deuren gaf de straat weer zijn aanzien van weleer.